i30 N

Sportslig design og kjøredynamikk som en løpsbil

Performance-modell med opptil 275 hk  / Racingfølelse i hverdagen.

Skapt for svinger

De 275 hestekreftene er fintunet på Nürburgring, slik at helt nye i30 N er klar for ekstra sportslig kjøring på svingete vei. Den er skapt for deg som ønsker mer racingfølelse i hverdagen.

Skapt for sportslige ytelser
Med helt nye i30 N vekker du garantert oppmerksomhet, ikke bare på grunn av motorlyden, men også på grunn av det spreke designet med senket chassis.

Kraftfullt utseende

Den markante støtfangeren foran med store luftinntak og kaskadegrillen gjenspeiler kreftene som skjuler seg under panseret. Det gjør også 19" felger med N-logo og ekstra kraftige bremser med røde N-kalipere.

Sportslig stil

Den aerodynamiske hekkspoileren med trekantet bremselys, den markante støtfangeren bak og de to sportsenderørene avslører bilens kraftfulle kjøreytelse.

Sportslig førerplass

Førerplassen i i30 N gir deg full oversikt og høy komfort. Den er ergonomisk utformet, slik at du enkelt kontrollerer alle funksjoner. Sportssetene gir god sidestøtte i alle situasjoner.

N-kjøremoduser

Med et tastetrykk kan du velge mellom fem ulike kjøremoduser. De ulike modusene endrer bilens egenskaper ved å regulere parameterne til motoren, fjæringen, den elektroniske stabilitetskontrollen, N-differensialbremsen, motorlyden, styringen og turtallstilpasningen.

N antispinn- og stabilitetsprogram
N antispinn- og stabilitetsprogram er utviklet internt. Dette assistentsystemet griper inn ved behov uten at det forstyrrer kjøreopplevelsen. Det kan slås av når du ønsker maksimal racingfølelse.

Automatisk nødbremsassistent

Assistenten arbeider i tre trinn. Den bruker kamerasensorer og varsler deg visuelt og med lydsignaler. I andre trinn øker den bremsetrykket i tråd med hvor stor kollisjonsfaren er, og i tredje trinn bremses bilen med maksimal kraft for å unngå en kollisjon eller i det minste redusere følgene hvis en kollisjon ikke kan unngås.

Elektronisk N-differensialbrems

Den elektroniske differensialbremsen sørger for bedre veigrep og maksimal kraftoverføring til veien. Den gjør det også mulig å kjøre raskere i svinger.

Navigasjonssystem

i30 N byr på avanserte tilkoblingsmuligheter med 3D-navigasjon, mediefunksjoner, Android Auto™, Apple CarPlay™ og trådløs lading.

Bestill prøvekjøring:

Nettsiden er utviklet og designet av SocialGrab AS.