i30 stasjonsvogn

Markant design / Smart plassutnyttelse / Det siste innen aktiv sikkerhet

Nye i30 stasjonsvogn er nydesignet fra topp til tå.

ET MODERNE UTTRYKK

Proporsjonene avslører at dette er en stilfull stasjonsvogn med mange kvaliteter.

STILREN OG AVBALANSERT

Den sølvfargede takrelingen fremhever den skrånende taklinjen og den sportslige profilen. Og takspoileren fremhever bilens aerodynamiske profil. Den er er lakkert i bilens farge og omfatter et høytmontert bremselys.

Fartsgrensevarsling

Fartsgrensevarslingen viser fartsgrensen på skjermen og i supervision-displayet. Funksjonen bruker både frontkameraet og navigasjonssystemet til å registrere og lese trafikkskiltene, og informerer deg løpende om endringer i fartsgrensen.

Lykter med full-LED

LED kombinasjonslyktene betoner bilens bredde. Når de lyser, fremhever de bilens høye tekniske standard.

Kaskadegrill

Det nye, iøynefallende frontdesignet omfatter også den nyutviklede kaskadegrillen som er inspirert av bevegelsene i smeltet stål.

Ny motor

En ny turboladet 1,4-liters T-GDi-bensinmotor med 140 hk gir høy ytelse og effektiv energiutnyttelse.

LED kombinasjonsbaklykter

De markante horisontale linjene i kombinasjonsbaklyktene understreker det kraftfulle utseendet til i30 stasjonsvogn.

Dobbelclutchgirkasse

Den 7-trinns dobbelclutchgirkassen kombinerer svært effektiv energiutnyttelse med komforten til en automatgirkasse. Giringsprogrammet er omkalibrert slik at den nye girkassen nå reagerer mer spontant ved sportslig kjøring. Samtidig gjør de myke girskiftene den behagelig på daglige kjøreturer.

Automatisk klimaanlegg

Det automatiske klimaanlegget har to soner med separat temperaturinnstilling for førersetet og passasjersetet foran. Velg ønsket temperatur, og systemet tar seg av resten.

Forskyvbart armlene foran

Armlenet foran kan forskyves forover eller bakover, slik at du finner den mest behagelige stillingen. Under det hengslede lokket er det et praktisk oppbevaringsrom.

1,4-liters T-GDi- bensinmotor

Den nyutviklede 1,4-liters T-GDI-motoren yter 140 hk og har et dreiemoment på 242 Nm ved 1500 o/min. Den leveres med 7-trinns dobbelclutchgirkasse.

SIKKERHETSFUNKSJONER

i30 stasjonsvogn har en rekke innovative førerassistent- og sikkerhetssystemer, slik at du og passasjerene dine er trygge i bilen.

Bestill prøvekjøring:

Nettsiden er utviklet og designet av SocialGrab AS.