KONA electric

Helt nye KONA electric er den første kompakte SUV-elbilen i Europa. Den banebrytende nykommeren kombinerer imponerende rekkevidde med kraftfull og romslig SUV-utforming. Få en forsmak på den helt nye elbilen.

Helt nye KONA electric har en utforming som tar seg godt ut fra alle kanter.
 

KJØR ELEKTRISK

Helt nye KONA electric er den første helelektriske kompakt-SUV-en i Europa. Den banebrytende nykommeren kombinerer imponerende rekkevidde med kraftfull og romslig SUV-utforming.

Kraftfullt design

Helt nye KONA electric har en utforming som tar seg godt ut fra alle kanter.

En unik stil

KONA electric har en unik stil som gjør den lett gjenkjennelig. Den lukkede grillen i fronten viser at bilen drives av en elmotor. Fronten på KONA preges også av doble hovedlykter med full-LED. Du kan velge blant 17" lettmetallfelger, syv lakkfarger og tre kontastfarger på taket, slik at KONA electric matcher din stil. SUV-en er kompakt, men samtidig romslig med god plass i kupeen.

Elegant utforming

Helt nye KONA electric har en utforming som tar seg godt ut fra alle kanter. Elementer i kontrastfarger betoner de kraftfulle formene i SUV-designet.

Det beste fra to verdener

KONA electric er romslig med et iøynefallende design. Samtidig har den en imponerende elektrisk rekkevidde på opptil 482 km. Her får du det beste fra to verdener.

Fleksibel lading

Lad hjemme over natten eller fra en hurtiglader når du er på farten. KONA electric kan lades på mange måter. Litium-ion polymerbatteripakken gir lavere minnesensitivitet, god lade-/utladingseffektivitet og høy toppeffekt.

Designelementer

De 17" lettmetallfelgene har optimerte aerodynamiske egenskaper som bidrar til å redusere energiforbruket. Den lukkede grillen og den spesielle støtfangerdesignen foran og bak levner ingen tvil om at KONA electric er en elbil.

Komfort og plass

Helt nye KONA electric har god plass til både passasjerer og bagasje. Bagasjeromsvolumet er på 373 liter. Det er detaljene som gjør den spesiell. Her får du høy komfort og kvalitetsmaterialer. Forseter med elektrisk innstilling, setevarme og -ventilasjon pluss oppvarmet ratt gjør turen behagelig.

Moro på veien

Å kjøre elbil trenger ikke være kjedelig. Elmotoren med et dreiemoment på 395 Nm gir lynrask igangkjøring, og den gjør at 64-kWh-versjonen av den sportslige SUV-en akselererer fra 0 til 100 km/t på 7,6 sekunder. Du kan velge mellom to versjoner, én versjon med 39,2-kWh-batteri og rekkevidde på inntil 312 km med WLTP-kjøresyklusen (345 kilometer etter omregnet NEDC) per lading og én med 64-kWh-batteri og rekkevidde på inntil 482 km med WLTP-kjøresyklusen (546 kilometer etter omregnet NEDC).

Giring med girknapper

Med girknappene som er lett tilgjengelig i midtkonsollen, kan du enkelt skifte mellom forover, revers og park. Den elektroniske parkeringsbremsen finner du også her. Den nye midtkonsollen med girknapper er den største forskjellen mellom kupeen til KONA electric og KONA med forbrenningsmotor.

Head-up display

Det nye head-up displayet øker sikkerheten. Det har en krystallklar visning av viktig informasjon som hastighet, navigasjonsmeldinger og advarsler fra sikkerhetssystemene midt i synsfeltet ditt.

Nytt kombiinstrument med 7"-skjerm

Det digitale kombiinstrumentet med 7"-skjerm er helt nytt. Det viser kjøremodus, energiflyt og batterinivå. Ett blikk på skjermen er nok for å se hvordan kjørestilen din påvirker rekkevidden.

STILFULLT ELBILDESIGN

Det utvendige designet er preget av kraftfulle linjer og former, LED-lykter og unike detaljer som viser at dette er en ekte SUV fra Hyundai.

Hyundai SmartSense

Hyundai SmartSense, våre avanserte førerasssistentsystemer, øker sikkerheten og kjørekomforten, og de gjør at KONA electric er ledende innen aktiv sikkerhet i dette segmentet.

Aktiv sikkerhet

KONA electric kan varsle deg om potensielle farer og hjelpe deg å unngå kollisjoner mens du kjører, for eksempel ved hjelp av automatisk bremsing og varsling om kjøretøyer i blindsonen. De aktive sikkerhetsfunksjonene inkluderer automatisk nødbremsassistent med fotgjengervarsling, blindsonevarsler med filskiftevarsling, ryggeradar, aktiv filskifteassistent, filholder, fjernlysassistent, tretthetsvarsling og fartsgrensevarsling. Fartsgrensevarslingen registrerer veiskilt med fartsgrenser og viser informasjon om dette på head-up displayet og supervision-kombiinstrumentet.

Bestill prøvekjøring:

Nettsiden er utviklet og designet av SocialGrab AS.