KONA

Helt nye KONA by Hyundai er en kompakt SUV med en moderne design, avanserte funksjoner, gode tilkoblingsmuligheter og den nyeste sikkerhetsteknologien. Den står for en moderne og urban livsstil – You drive it. You define it.

Forhåndssalget har startet og du har mulighet til å sikre din plass i køen ved å registrere deg nederst på denne siden. Bilen lanseres også som elbil i 2018. Vi vil dele flere detaljer så snart dette er klart, men vi kan allerede nå love gode rekkeviddealternativer og korte ladetider.

 

Markant design

Den kraftfulle fronten på nye KONA er preget av kaskadegrillen som er Hyundai Motors nye signaturelement. På KONA er LED-kjørelysene plassert over LED-hovedlyktene. De nye, separate lyktene gir bilen et markant utseende. Front- og hekkdesignen understreker bilens brede sporvidde og den romslige størrelsen. KONA leveres med tak i kontrastfarge og ti markante lakkfarger som kan kombineres for å skape en personlig stil.

Elegant kupé

Kupéen kjennetegnes av myke overflater på øvre del av instrumentpanelet, som står i kontrast til de mørke flatene. I tillegg er kupéen svært romslig, med godt utsyn. Ulike kontrastfarger og matchende sømmer på setetrekk og ratt vitner om en gjennomtenkt designprosess ved utformingen av kupéen.

Nyskapende drivlinjer og firehjulsdrift

KONA kan leveres med to ulike turboladede bensinmotorer med lavt slagvolum, høy dreiemoment i det nedre turtallsområdet og effektiv drivstoffutnyttelse: en 1,0-liters T-GDi med 6-trinns manuell girkasse og 120 hk (88 kW) (drivstofforbruk ved blandet kjøring (foreløpig målverdi): 0,53 l/mil; CO2 -forbruk ved blandet kjøring (foreløpig målverdi): 119 g/km*) som standard, eller en kraftig 1,6-liters T-GDi med 177 hk (130 kW) sammen med Hyundais egenutviklede 7-trinns DCT automatgir og firehjulsdrift (drivstofforbruk ved blandet kjøring (foreløpig målverdi): 0,73 l/mil; CO2 -forbruk ved blandet kjøring (foreløpig målverdi): 169 g/km*). KONA med firehjulsdrift (ekstrautstyr) gir bedre veigrep på alle typer underlag, som snø, grus og asfalt, med opptil 50 % drivkraft på bakhjulene. Sommeren 2018 lanserer Hyundai neste generasjon effektive 1,6-liters dieselmotorer til KONA, som kan leveres sammen med 6-trinns manuell girkasse, eller med Hyundais effektive 7-trinns DCT automatgir og med firehjulsdrift som ekstrautstyr.

I løpet av første halvår 2018 vil Hyundai Motor også lansere en elektrisk utgave av KONA, helt nye KONA electric. Vi vil dele flere detaljer så snart dette er klart, men vi kan allerede nå love gode rekkeviddealternativer og korte ladetider.

Head-up-display og gode tilkoblingsmuligheter

For første gang leveres en Hyundai med det nye head-up-displayet. I KONA projiserer displayet relevant kjøreinformasjon i førerens synsfelt. Den krystallklare visningen på åtte tommer er godt synlig i dagslys og gjør det enkelt for føreren å oppfatte informasjonen uten å blikket fra veien.

Tilkoblingsmulighetene for smarttelefoner og andre enheter er nok en fordel ved nye KONA. Det 8-tommers infotainmentsystemet (ekstrautstyr) omfatter alle navigasjons-, medie- og tilkoblingsfunksjoner, og har støtte for Apple CarPlay og Android Auto. Et syv års abonnement på TomTom-tjenester følger med systemet. Det gir oppdatert informasjon om vær, trafikk og fotobokser, pluss nettsøk etter interessepunkter.Display Audio lanseres også med helt nye KONA by Hyundai. Det lar passasjerene sende innhold fra smarttelefonen til 7-tommersskjermen via Apple CarPlay og Android Auto. Denne funksjonen gjør det mulig å bruke navigeringsfunksjonene på telefonen, ringe, diktere meldinger og høre på musikk. Systemet gir brukerne gode tilkoblingsmuligheter.

Ladeplaten for trådløs induksjonslading (ekstrautstyr, Qi-standard) av mobiltelefoner gjør det enkelt å lade smarttelefonen i bilen.

De nyeste sikkerhetsfunksjonene og ekstra stivt stålkarosseri

Nye KONA er designet for personer med en aktiv livsstil og med et sterkt fokus på sikkerhet. Listen over sikkerhetsfunksjoner omfatter blant annet Hyundais nødbremsassistent med fotgjengervarsling, blindsonevarsler, varsling om kryssende trafikk ved rygging, filskifteassistent, tretthetsvarsling, kurvelys og fjernlysassistent.

Bestill prøvekjøring:

Nettsiden er utviklet og designet av SocialGrab AS.