Nexo

Neste generasjon hydrogen-SUV

Ta en sniktitt på neste generasjon hydrogenbil fra Hyundai, en unik SUV som kombinerer moderne teknologi og futuristisk design med fantastisk rekkevidde og de nyeste førerassistentsystemene.

PÅ VEI MOT EN RENERE FREMTID

Helt nye NEXO er en unik hydrogen-SUV som kombinerer toppmoderne teknologi og futuristisk design med lang rekkevidde.

AVANSERT TEKNOLOGI I STILIG DESIGN

Helt nye NEXO har en sprek design med slanke linjer og balanserte proporsjoner.

Unik lyktedesign

De brede, buede kjørelysene skaper en unik lyssignatur i fronten sammen med parkeringslysene.

Kaskadegrill

Den karakteristiske kaskadegrillen har fått ny utforming, slik at den passer til lyktedesignen.

Inspirert av naturen

Helt nye NEXO har elegante proporsjoner med en slank vindusprofil. Takdesignen skaper assosiasjoner til rennende vann, det eneste utslippet fra denne bilen.

Stilrent design

Vindus- og takdesignet bidrar til det strømlinjeformede utseendet til helt nye NEXO.

Rene former

De rene, aerodynamiske linjene skaper en harmonisk, balansert form som gjør at NEXO lett blir lagt merke til.

HISTORIKK

Helt nye NEXO er ikke bare et bevis på Hyundais satsning på miljøvennlige biler, den styrker også selskapets ledende posisjon innenfor hydrogenbilsegmentet. Hyundai har ledet utviklingen av brenselcelleteknologien helt siden vi begynte med forskning og utvikling på feltet i 1998. I 2013 var vi de første som startet kommersielt salg av en hydrogenbil, da ix35 ble lansert. Hyundai ble dermed den første bilprodusenten som satte en hydrogenbil i serieproduksjon.

TOPPMODERNE TEKNOLOGI

Med verdens mest effektive brenselcelleteknologi, påfyllingstid på bare 5 minutter og en rekkevidde på 666 kilometer (WLTP) stiller helt nye NEXO i en klasse for seg. Den er bygd på en egen plattform som gir høyere motorytelse per vektenhet, raskere akselerasjon og bedre plass i kupeen.

UTMERKET KOMFORT OG AVANSERT TEKNOLOGI

I kupeen er det nyeste innen teknologi kombinert med stilren design. Den nye 12,3" store innebygde skjermen er ergonomisk plassert, slik at det er lett å se det som vises på den.

Stor skjerm

Den elegante 12,3" store skjermen viser navigasjonsinformasjon og informasjon om energiforbruk, infotainment og klimaanlegg. Den har også en funksjon som gjør det mulig å vise to skjermbilder samtidig. Navigasjonssystemet har også Apple CarPlay™ og Android Auto™, slik at du kan koble telefonen til bilen og ha tilgang til musikk, telefonfunksjoner og apper på den store skjermen.

Enkel betjening

Du har enkel tilgang til alt du trenger, på midtkonsollen, blant annet girknapper som gjør girskift til en lek. Midtkonsollen er også utstyrt med koppholder, polstret armlene og telefonholder med USB-port og lokk. Under er det et stort oppbevaringsrom med trådløs ladefunksjon for mobiltelefoner og en ekstra USB-port.  

PRAKTISK TEKNOLOGI MED STILFULLT DESIGN

Det elegante designet til NEXO er optimert med blant annet flere aerodynamiske elementer som bidrar til høy energiutnyttelse. Luftmotstandskoeffisienten er redusert fra 0,350 til 0,329 sammenlignet med Hyundai ix35.

Horisontale LED-markeringslys og doble LED-hovedlykter

De unike horisontale LED-markeringslysene strekker seg i hele frontens bredde og går elegant over i LED-kjørelysene. Plasseringen over de doble LED-hovedlyktene gir NEXO et umiskjennelig utseende.

Kaskadegrill 

Den karakteristiske kaskadegrillen har fått ny utforming som passer til lyktedesignen.

TOPPMODERNE TEKNOLOGI

Hyundai er igjen først ute innenfor utviklingen av hydogenbiler. Med helt nye NEXO, vår andre masseproduserte hydrogenbil, byr vi på den lengste rekkevidden og den beste ytelsen takket være den mest avanserte brenselcelleteknologien på markedet. En teknologi vi har utviklet selv.

LANG REKKEVIDDE OG RASK LADING

Med verdens mest effektive brenselcelleteknologi, påfyllingstid på bare 5 minutter og en beregnet rekkevidde på 800 kilometer (NEDC) er NEXO i en helt egen klasse. Den er bygd på en egen plattform som gir høyere motorytelse per vektenhet, raskere akselerasjon og bedre plass i kupeen. 

HØY YTELSE OG ENERGIUTNYTTELSE

Med en rekkevidde på 666 kilometer (WLTP) og verdens mest effektive brenselcelleteknologi stiller NEXO i en egen klasse. Den er bygd på en egen plattform som gir høyere motorytelse per vektenhet, raskere akselerasjon og bedre plass i kupeen.

MODERNE BRENSELCELLETEKNOLOGI SOM GJØR HVERDAGEN ENKLERE

NEXO er en bil med innovativ brenselcelleteknologi for fremtiden. Den utslippsfrie hydrogenbilen har en rekkevidde som gjør den egnet for både daglig kjøring til og fra jobb og lange kjøreturer. Akselerasjonen og ytelsen er bedre enn på Hyundai ix35, det samme er energiutnyttelsen.

AVANSERT AERODYNAMIKK

Den elegante designen til NEXO er optimert, blant annet med flere aerodynamiske elementer som bidrar til høy energiutnyttelse. Luftmotstandskoeffisienten er redusert fra 0,350 til 0,329 sammenlignet med Hyundai ix35.

Hyundai SmartSense

Våre nyskapende førerassistentsystemer, Hyundai SmartSense, gir deg økt sikkerhet og færre bekymringer. NEXO er utstyrt med flere førerassistentsystemer enn noen annen serieprodusert bil. Den har blant annet automatisk parkering og filskifteassistent.

Blindsoneassistent og -skjerm

Hyundai er det første bilmerket som tilbyr en blindsoneassistent som viser området bak og på sidene av bilen på en skjerm midt på instrumentpanelet når du skifter kjørefelt. Den bedrer også sikten i mørket og når det regner. Systemet bruker vidvinkelkameraer på begge sider av bilen for å dekke vinkler som ikke er synlige i det innvendige speilet og sidespeilene. Hyundai er den første bilprodusenten som tilbyr blindsoneassistent med kamerabilder fra begge sider av bilen.

Automatisk parkeringsassistent

Nå er det ikke lenger noen sak å parkere. Den smarte parkeringsassistenten kan kjøre NEXO inn i og ut av parkeringsluker med eller uten fører i bilen. Den kan også rygge inn i en parkeringsluke. Du trenger bare trykke på en knapp. Med denne assistenten trenger du ikke lenger frykte vanskelige parkeringssituasjoner.

Bestill prøvekjøring:

Nettsiden er utviklet og designet av SocialGrab AS.