Tucson

Den helt nye Hyundai Tucson er utviklet og designet for å imponere på alle måter. Fremtidsrettet og kraftfullt design, imponerende teknologi og kjøreegenskaper i toppklasse. Med nye Tucson settes standarden for Hyundais retning som et premium bilmerke.

Kraftfullt design – avansert teknologi
Tilpasset det europeiske markedets høye krav til moderne biler er nye Tucson utviklet med det siste av teknologiske nyvinninger.

Velg mellom to diesel- og to bensinmotorer fra 115-176 hk. I kombinasjonen med den nye 7-trinns DCT automatkassen gir motoren i nye Tucson en perfekt balanse mellom ytelse, lavt forbruk, effektive og sømløse girskift og mer kjøreglede og komfort.

Kraftfullt design – avansert teknologi
Hyundais nye designspråk er preget av et kraftfullt og elegant design. Bilens stilfulle linjer og kraftige detaljer gir en fornemmelse av at bilen til en hver tid er i bevegelse – alltid klar til å ta deg med på tur. Nye Tucson er svært smidig i bytrafikken samtidig som den byr på SUVens allsidighet.

Nye Tucson gir deg en kjøreopplevelse vi garanterer du vil sette pris på.

Design og konsept
I en kommentar rundt nye Tucson uttaler Peter Schreyer, president og sjefsdesigner:

 Our new compact SUV will be a big step forward for the Hyundai brand globally. The All-New Tucson has a bold and athletic presence and a proud stance. Its design is characterised by flowing surfaces, bold proportions, sharp lines and most important our brand signature hexagonal grille.

Interiør
Når du setter deg inn i nye Tucson vil du umiddelbart kjenne følelsen av kvalitet og frihet. Kupeen er svært romslig, komfortabel og utformet slik at føreren alltid har full kontroll på bilen og omgivelsene.

Utstrakt bruk av myke materialer, intuitive plasseringer og smarte løsninger gjør at du og dine passasjerer alltid vil reise på første klasse hvor enn ferden tar deg

Med nye Tucson presenteres siste generasjons navigasjonssystem. TomTom Live Services og syv års gratis kartoppdateringer, sørger for at du alltid er på rett vei.

Bestill prøvekjøring:

Nettsiden er utviklet og designet av SocialGrab AS.