ASTRA

KOM INN OG SLAPP AV. Astra er skreddersydd for å gi deg maksimal komfort. Med det nye førsteklasses premium-interiøret har vi en ny vinner i kompaktbilklassen.

FORM FØLER BEGJÆR

Skarpe linjer, sportslig utseende og den slående

kurven på det "svevende" taket – designen til

nye Astra står i perfekt stil til bilens

dynamiske kjøreegenskaper.

LED-SIGNATURLYS

Opels unike "vingeformede" LED-baklys og Daytime Running Lights tilfører et stilig utseende og god synlighet.

GOD PLASS

I nye Opel Astra finner du et meget romslig bagasjerom på 370 liter. Den laver terskelen gjør det også veldig enkelt å laste inn både varer og bagasje.

SOL OG FRISK LUFT

Ved å trykke på en knapp får du deilig, frisk luft. Det store elektriske soltaket1 i glass med innebygget vindskjerming holder trekken borte, og solskjermen holder varmen ute.

Tilleggsutstyr

OPPVARMET SETE OG RATT

Oppvarmede seter både foran og bak1 gir en behagelig start på kalde dager. I tillegg har du et oppvarmet skinnratt2 å holde i – deilig komfortabelt i vinterkalde Norge.

1 Standardutstyr for PREMIUM

2 Standardutstyr alle nivåer

VELVÆRESETER

Med alle sine velværefunksjoner gir nye Astra deg litt luksus i hverdagen. De unike ergonomiske AGR-forsetene er godkjente av tyske AGR (organisasjon for sunne rygger), et kompetansesenter for ergonomi. Sertifikatet er et kvalitetsstempel gitt av en uavhengig testkommité bestående av eksperter og leger fra ulike medisinske disipliner. AGR-setene, med alle sine justeringsmuligheter, lar deg finjustere sitteposisjonen perfekt til dine individuelle krav til komfort. Legg til litt luksus i hverdagen med komfortabelt AGR-sete med innebygget ryggmassasje, ventilasjon og minnefunksjon for dine personlige innstillinger.

1 Standardutstyr for INNOVATION  OG DYNAMIC (stoff) og PREMIUM (skinn)

Tilleggsutstyr

Bestill prøvekjøring:

Nettsiden er utviklet og designet av SocialGrab AS.