COMBO

En praktisk og fleksibel varebil med klasseledende lastevolum.

Combo ligger i toppen av sin klasse. Den har langt lastegulv, et avde største lastevolumene i sin størrelsesklasse, svært lave lastetersklerog tall for drivstofforbruk, for eksempel på 1.3 turbodieselmed start-/stoppsystem. Når det gjelder viktige forretningsverktøy,investerer du alltid i det beste. Combo er en strålende investering,både på kort og lang sikt.

Reduser administrasjonskostnadene og øk vekstpotensialet. Med den store kapasitetenog de lave driftskostnadene, er Combo et verktøy som gir forretningene dine en ekstra fordel. Det finnes en mengde muligheter for tilpasning av varebilen slik at du trygt og effektivtkan transportere alle typer last, fra pakker og rør til stiger og gressklippere. Selv når den erlastet med tungt utstyr forblir manøvreringen skarp og kjøreturen komfortabel, så du følerdeg like opplagt på dagens siste kjøretur som du gjorde på den første.

Uansett bransje, finnes det en Combo som får jobben gjort.Combo-utvalget gir deg mulighet til å skreddersy varebilen etterbehovene til din bedrift – med standard eller lang akselavstand, standard eller høyt tak, én eller to skyvedører1, standard asymmetriskebakdører eller enkel bakluke. Når du også tar i betraktning allede andre tilpasningsmulighetene, lavt forbruk, lavt utslipp og lavevedlikeholdskostnader, blir hver Combo en vinn-vinn-investering.

Combo har alle funksjoner påplass for å kunne være detideelle arbeidsmiljøet for degsom tilbringer hele dagen bakrattet. Et ratt som kan justeresbåde i lengde- og høyderetningen.Annet standardutstyromfatter blant annet elektriskevinduer og sentrallås. Sikkerhetener godt ivaretatt medstandard Bluetooth handsfree,airbag for fører og passasjer,samt sideairbag på begge sider.Tilleggsutstyr og tilbehørlar deg tilpasse varebilen tildine egne behov.

Åpne bakdørene på Combomed standard akselavstand,og du ser på en mester. Et av destørste lasterommene i klassen(L1H1 og L2H1) har komfortabelplass til alt fra europaller tilplanter og tungt maskineri.Lav høyde opp til varegulvetletter trygg innlasting.Et bredt utvalg Opel-tilbehør og tilleggsutstyrøker sikkerheten og bidrar til åorganisere, eller også utvide, den storelasteplassen i Combo. Eller bakhjulsopphengmed bi-link som gir deg den bestekjørekvaliteten og -håndteringen selv nårdu kjører med stor last. Trenger du endamer plass, tilbyr vi også en rekke takstativsystemerog Opels tilhengerutstyr.

Bestill prøvekjøring:

Nettsiden er utviklet og designet av SocialGrab AS.