INSIGNIA COUNTRY TOURER

Perfekt i Norge! Med høyere bakkeklarning, ekstra understellbeskyttelse og beskyttelsesdeksel rundt bilen er dette en ekte off-road bil - Country Tourer sørger for at du kommer frem dit du skal.

SKILLER SEG UT.

Country Tourer har beskyttelsesdeksel rundt hele bilen, i tillegg til ekstra understellsbeskyttelse inkludert forseglede hjullagre. Dette får stasjonsvognen til å se bred og sterk ut!

FÅR HJERTE TIL Å BANKE FORTERE.

Åpne dørene opp til vårt nye flaggskip, og la deg begeistre! Den er lekker i hver detalje og har en rekke finesser - AGR-velværeseter*, toppmoderne infotainmentsystem, multifunksjonelt ratt og panorama soltak*.

* Tilleggsutstyr

GJØR DET ENKLERE.

Kapasiteten og allsidigheten gjør Country Tourer til en ordentlig multitasker. Stasjonsvognen gir deg god bagasjeromsplass med hele 560-1665 liter.

SKAP KARAKTER.

Tøffe 18-tommers lettmetallfelger kommer som standard.

HJELP TIL Å PARKERE.

Millimeterpresis parkering er raskere med handsfree avansert parkeringshjelp og ryggekamera. Systemet styrer automatisk rattet, mens du følger instruksjonene som gis for gass og brems.

EFFEKTIV.

Nye Country Tourer er utstyrt med en kvikk 2.0 BiTurbo dieselmotor, med 210 hestekrefter og 480 Nm. Dette er bilen som gir deg en fantastisk og morsom kjøreopplevelse!

ADAPTIV 4x4.

Det nye "Twinster" - systemet gir en enda jevnere og mer dynamisk kjøring, enkelere håndtering og forhindrer overraskelser i svingene.

"Twinster" all-wheel-drive-systemet finner grep der andre ikke gjør det.

Opp til 100% av det tilgjengelige dreiemomentet kan sendes til bakhjulene, eller fordeles på alle fire hjulene - avhengig av situasjonen.

Systemet distribuerer automatisk dreiemoment mellom for- og bakhjul, samt venstre og høyre hjul. Poenget er at systemet ikke fjerner kraft, men legger den til det hjulet som har det mest effektive grepet på veien.

Bestill prøvekjøring:

Nettsiden er utviklet og designet av SocialGrab AS.