MOVANO VAREBIL

Med klasseledende nyttelast og allsidighet, er dette den ultimate varebilen. I tillegg har den ergonomisk optimalisert interiør med fokus på førerkomfort.

Opel Movano er stjernen i varebilverdenen. Et ferdig skreddersydd utvalg av modeller, akselavstander, lastevekter og høyder, gjør den ledende i sitt felt. Bruks- og passasjervarianter gir smart design, utmerket økonomi og ytelse samt klasseledende komfort.

Opel Movano er funksjonell i hver eneste detalj og minimaliserer kostnader og fremmer stil og komfort. Se hvorfor. 

  • Enestående komfort
  • Lasteplass og kapasitet
  • Omfattende utvalg
  • Avansert chassis
  • Ren økonomisk kraft
  • Overbevisende sikkerhet
  • Mye standardutstyr inkludert i prisen

Komfort i bevegelse

Opel Movano er designet for å sette trender i personal- og passasjerkomfort og har en overraskende mengde med avanserte funksjoner og nyttig oppbevaringsplass. Klimaanlegg er ikke noe problem. Belysning og ventilasjon som kan sammenlignes med den som finnes om bord i fly? Det er allerede montert og klart.

Oppfyller dine behov

Flere lengder og høyder gir mange muligheter – vi har den varianten av Opel Movano som passer deg best. For mer informasjon om hvilke varianter vi kan tilby, kontakt din lokale Opel-forhandler.

Klar til å levere

Forhjulsdrift for Opel Movano i Norge, gir bedre kjøreegenskaper og lange serviceintervaller. Den kjører formelig som en stor bil, med en massiv laste- og tilhengerkapasitet.

Forbruket redusert med 12%

To kraftige BiTurbo dieselmotorer med ecoFLEX-teknologi, gir Movano en glimrende kombinasjon av økt kraft og lavere kostnader. Denne helt nye høyteknologiske BiTurbo-motoren leverer jevn gange og høy ytelse – fra 100kW (136 hp) og 340 Nm dreiemoment til 120 kW (163 hk) og 360 Nm dreiemoment.. Begge versjonene leveres som standard med Start/Stopp-system som reduserer drivstofforbruket, spesielt ved bykjøring. Som en del av systemet inngår også ECO-modus som hjelper deg til å holde drivstoffkostnadene enda lavere.

Beskytte passasjerer og last

ESP® er standardutstyr på alle Movano-modeller, og forbedrer sikkerheten betydelig. Den nyeste versjonen inkluderer også bakkestartassistent (HSA), tilhengerstabilisering (TSM), samt et forbedret antispinn-system (Traction Control System ETCS). Det betyr sikkerhet på veien og er en del av et komplett trygghets- og sikkerhetssystem.

Bestill prøvekjøring:

Nettsiden er utviklet og designet av SocialGrab AS.